Trupa orădeană Hotel FM la "Revelion cu Eurovision", de Anul Nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Hotel FM concurează pentru a reprezenta România la Eurovision 2011. Selecția Națională Eurovision 2011 va avea loc în noaptea de Revelion și va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR Internaţional şi TVR HD.

TVR 1, TVR Internaţional şi TVR HD vor transmite vineri, de la ora 21.00, în direct: Revelion cu Eurovision - un program special live care, pe parcursul a cinci ore, va cuprinde și Selecţia Naţională Eurovision 2011. Gazdele serii vor fi reprezentanţii la Eurovision 2010, Paula şi Ovi, ajutaţi de Gianina Corondan. Eroii spectacolul vor fi cei 13 finalişti ai Selecţiei Naţionale Eurovision 2011, printre care și trupa orădeană Hotel FM. 

Orădeni pot să voteze piesa trupei Hotel FM

"Revelionul propus în acest an de Televiziunea Română pentru publicul TVR 1, TVR Internaţional şi TVR HD va fi o alternativă originală, inedită şi completă, pentru toţi telespectatorii. Ei sunt aşteptaţi să voteze piesa preferată pentru a ne reprezenta în concursul Eurovision, voturile lor contând pentru 50% din punctajul final. Votarea va începe odată cu evoluţia primului concurent şi se va încheia după aproximativ patru ore", se arată într-un comunicat al TVR. Câştigătorul Selecţiei Naţionale Eurovision va fi anunţat în jurul celei de-a doua ore a noului an, la finalul programului Revelion cu Eurovision, când compozitorul melodiei care va reprezenta România la Dusseldorf va fi recompensat cu un autoturism BMW Seria 3. Interpretulului melodiei câştigătoare îi va fi înmânat un trofeu creat de artistul plastic Alexandru Ghilduş.

Hotel FM, în finala Eurovision

Hotel Fm, cu o piesă scrisă de compozitorul orădean, Gabriel Băruță, a ajuns în finala selecției pentru concursul național Eurovision, la ediția precedentă.  
În componența Hotel Fm se află și David Bryan, un artist englez care s-a stabilit la Oradea. David a ajuns la Oradea ca voluntar. S-a îndrăgostit de o orădeancă și a decis să încerce să-și facă o viață aici, cu atât mai mult cu cât în Anglia nu își găsise un scop în viață, cinci ani lucrând ca sudor într-o fabrică, ulterior schimbând un job după altul. La Oradea a lucrat ca voluntar la reamenajarea băilor unui orfelinat, dar și la grădinițe, cu copii cu dizabilități.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite