Trupa orădeană Future M&Q s-a clasat pe locul III în competiția Dance Idol din Milano

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Future M&Q la seminarii
Future M&Q la seminarii

La începutul lunii decembrie, formația de hip-hop Future M&Q  a participat la una dintre cele mai mari competiții Hip-Hop Dance din Milano . În concurs s-au întrunit peste 25 de formații din Europa, M&Q  fiind prima trupă care a reprezentat România într-un  astfel de concurs.

Competiția „Dance Idol" s-a desfășurat în cadrul FieraMilanoCity, un târg expozițional întins pe aproape 3 km pătrăti. "Dance Idol" este secțiunea Hip Hop Dance a unui eveniment mult mai mare  -MiDanza Dance Week-  care întrunește în cadrul FieraMilanoCity numeroase școli de dans din întreaga Europa pentru a-și prezenta competițiile, evenimentel. MiDanza a oferit de asemenea posibilitatea tuturor dansatorilor de a participa la seminarii, la spectacole de dans contemporan, balet sau tango argentinian. „Dance Idol" a întrunit peste 25 de formatii de Hip Hop din Europa.

Un juriul de temut

Membrii juriului au fost Todd Flanagan -Millenium Dance Complex Los Angeles (fost colaborator Michael Jackson), Kenya Clay - Millenium Dance Complex Los Angeles si Kelly Peters - Broadway Dance Center New York.

Ei au susținut seminarii pentru toți concurenții (în cadrul seminarului lui Kelly Peters, Cosma Lennon și Margin Andreea au fost aleși printre cei mai buni patru dansatori ai coregrafiei predate).

Despre Future M&Q juriul a punctat : coregraful trupei Cosma Levi Lennon are un stil aparte privind muzicalitatea și ideea coregrafică,  dansatorii trupei sunt extrem de disciplinați în dans și sunt foarte buni, mai ales că au fost cei mai mici concurenți din competiție. De asemenea s-a apreciat faptul că trupa Future M&Q este o formație „All-Girls" (alcătuită numai din fete).

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite