Trupa orădeană Ad Hoc, în primul turneu de promovare, în preajma sărbătorilor de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Ad Hoc (new medieval art music) a început ieri primul turneu de promovare. La Oradea, trupa are programat primul concert pentru data de 8 decembrie, la Chanson Café.

Trupa Ad Hoc și-a început primul turneu în ajun de Moș Nicolae.  "Trupa orîdeana Ad Hoc a hotărât ca în acest sfârșit de an să-și concentreze toată atenția către Moș Nicolae și să pornească într-un turneu de promovare împreună cu acesta", a spus Sergiu Boldor, component al trupei.

"Primul concert a avut loc duminică la Reșița. Astăzi, Ad Hoc va concerta la Timișoara, la Scart, urmând ca mâine să cânte pentru arădeni, la TBA. În Oradea, trupa care cântă muzică medieval va susține un concert în Chanson Café, la 8 decembrie. Urmează două concerte la Zalău, pe 9 decembrie, unul la Muzeul de Artă Ioan Sima și unul la Diesel Music Live Club. Ad Hoc se întoarce la Oradea pentru al doilea concert din turneu, care este programat pentru 10 decembrie la JailHouse. Turneul se încheie la Cluj Napoca, pe data de 10 decembrie, la întâlnirea cercetașilor.  Concertele încep la ora 20. 17, iar un bilet costă 6,5 lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite