Trofeul „Cupa Prieteniei” la pescuit sportiv a fost adjudecat de echipa Ungariei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Cupa Prieteniei" a fost disputată pe Lacul Delani din Beiuș între echipa KHESZ, condusă de Nemeș Attila și echipa APS Aqua Crisius Bihor, condusă de Mihai Togor.  Marele trofeu a fost adjudecat de KHESZ, alături de premiul pentru cea mai mare captură.

Manşa tur a concursului de pescuit sportiv staţionar Cupa Prieteniei între echipele Uniunii Asociaţiilor Pescarilor Sportivi Crişuri (KHESZ) Bekes- condusă de Nemes Attila şi Asociaţiei Pescarilor Sportivi Aqua Crisius Bihor condusă de Togor Mihai.

Echipele au fost formate din un junior, o senioară şi 5 seniori. După o dispută în două reprize a câte 3 ore s-a capturat- şi eliberat după cântărire- un total de 72,860 kg peşte în proporţie covârşitoare crap.

La juniori cupa oferită de organizatori a câştigat-o Jancso Janos (Aqua Crisius) cu 3 puncte şi 3240 g, iar la senioare Deli Ibolya (KHESZ)- medaliată cu bronz la Mondialele de anul trecut- cu 3 puncte şi 6280 g.

De menţionat că Moga Mihaela (Aqua Crisius), aflată la primul ei concurs, a reuşit să o învingă în repriza a doua pe galonata ei adversară (2880 g la 2010 g).

La seniori mult mai experimentata echipă a KHESZ (Szilvasi Szilard, Miloszrdni Laszlo, Denes Sandor, Hajdu Janos, Szilagy Zsolt) a înclinat balanţa în favoarea lor cu 20  la 35- 36460g la 13080 reuşite de echipa APS Aqua Crisius (Dan Păcală, Dumitraş Sorin, Bela Gabriel, Cosmin Cozman, Gheorghiceanu Viorel), podiumul fiind ocupat de Hajdu Janos (KHESZ) cu 4 puncte şi 16.500 g- locul I, Szilvasi Szilard 6 puncte şi 7190 g- locul II şi Cosmin Cozman 7 puncte şi 7050 g- locul III.

Trofeul Cupa Prieteniei a rămas în Ungaria la KHESZ Bekes până la returul de la sfârşitul lui septembrie ce se va desfăşura pe Lacul Csokmo- Ungaria.
 Trofeul pentru Cea mai mare captură şi l-a adjudecat Deli Ibolya (KHESZ) cu un crap de 1890 g.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite