Oradea: Tripletul electrocutat simțea că va muri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bihor a finalizat verificările în cazul lui Dănuț Sabău, băiatul de 17 ani care a murit electrocutat, căzând de pe acoperișul pensiunii Salomi, în luna august. Se pare că băiatul presimțise că va muri.

 „Tripletul a murit prin electrocutare, din cauza unui scurtcircuit la echipamentul electric”, a spus în această dimineață Eugen Cîrmaciu, director coordonator adjunct la ITM Bihor. Acesta crede că responsabil pentru accident ar fi posesorul instalației, administratorul pensiunii. Dănuț, alături de trei frați și tatăl său, lucra la schimbarea țiglelor de pe acoperișul pensiunii, fără contract de muncă.

Schimb de servicii
Vio Pelean, administratorul pensiunii, nu se consideră responsabil pentru moartea prematură a tânărului. „Era o înțelegere între mine și Petre, tatăl băiatului. Fiul cel mare urma să se căsătorească și fiindcă nu aveau bani, mi-au propus să mă ajute iar eu să-i las să-și facă nunta la mine”, povestește Vio Pelean. Acesta spune că familia tripletului nu-l acuză de nimic. Mai mult, Vio Pelean declară că băiatul care a murit nu este cel electrocutat și că acesta ar fi căzut de pe acoperiș de spaimă, când și-a văzut unul dintre frați electrocutați. „Familia lui Dănuț mi-a spus că acesta simțea că va muri, cu două săptămâni înainte de accident repetând mereu că el nu va apuca să-și ia carnetul de șofer, ca frații săi”, spune Vio Pelean.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite