Trei zile de distracţie în stil bavarez la Oktoberfest, în parcare la Ramada

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orădenii sunt aşteptaţi cu mâncăruri tradiţionale bavareze
Orădenii sunt aşteptaţi cu mâncăruri tradiţionale bavareze

Pentru al doilea an consecutiv hotel Ramada organizează tradiționalul festin bavarez Oktoberfest. Pe lângă savuroasele mâncăruri și sortimente de bere nemțești, importate special din Germania, organizatorii au pregătit o mulțime de surprize, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Tonul distracției va fi dat de celebra trupă austriacă Gastein. O premieră o constituie în acest an prezența pe scena Oktoberfest a piesei de teatru „Iubire de clovn", jucată de actorii de la Teatrul Regina Maria.Festivalul durează trei zile şi are loc în parcarea hotelului Ramada, unde va fi amenajat un cort încălzit de peste 600 metri pătraţi, echipat cu 4 baruri și deservit de o suită de ospătari costumați în ținute bavareze autentice.

Pentru a răspunde tuturor exigențelor culinare, organizatorii au pregătit două tipuri de meniu: un meniu pentru cort și un meniu à-la-carte, pentru restaurantul The Hub. Orădenii vor putea consuma bere nefiltrată, digestive din plante, vin fiert, dar şi u wüerstli, leberkase, ciolan de porc, șnițel vienez, sauerkraut, coaste de porc marinate la grill sau ștrudel de mere cu sos de vanilie și kaiserschmarren, Atmosfera va fi întreținută de concursuri de băut bere, de o tombolă cu premii și de recitalurile trupei Gastein, care va cânta în fiecare seară pentru cei prezenți.Cei mici se vor putea juca şi distra la cele două tobogane uriaşe.

Totodată, vineri seara de la ora 19.00, pe scena Oktoberfest se va juca piesa de teatru "Iubire de clovn".Amatorii de suveniruri vor putea să își facă poze în amplasamentele tematice și vor avea ocazia să cumpere haine tradiționale bavareze, dar și tradiționalele inimioare de turtă dulce.

„Cu ocazia Oktoberfest, Ramada se implică în susținerea comunității locale şi demarează o campanie de ajutorare a două familii orădene cu dificultăți materiale. În acest sens, toate persoanele care doresc să se implice în acest demers sunt rugate să contacteze departamentul de marketing al hotelului", a spus Nadia Ionescu, director de vânzări şi marketing la Ramada

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite