Trei frați, hoți de găini, trimiși în arest, la o săptămână de la comiterea tâlhăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii se mișcă repede când vine vorba de găinării. Trei frați, dintre care cel mai mic are nouă ani, au spart joia trecută locuința unei bătrâne din localitatea Adoni, furând zece gâini și două gâște. Cei doi frați mai mari, în vârstă de 17, respectiv 19 ani, vor sta în arest între 19 și 29 de zile.

Dorel Moțiu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, a anunțat astăzi că procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpații în vârstă de 19 și 17 ani, ambii din  localitatea Adoni - Tarcea.

„Atac” la miezul nopții

Potrivit acestuia, la miezul nopții, la data de 21 ianuarie 2010, cei doi inculpaţi împreună cu fratele lor, în vârstă de numai nouă ani,  au pătruns, prin efracţie, în locuinţa unei bătrâne de  72 de ani din aceeași localitate, cu scopul de a sustrage bunuri. „Cum aceasta dormea, în momentul în care le-a simţit celor trei prezenţa, s-a trezit, iar aceştia i-au aplicat mai multe lovituri cauzându-i leziuni ce au necesitat un număr de 45 zile îngrijiri medicale. Au căutat, apoi, prin locuinţă, însă negăsind bunuri, bani sau alte valori s-au deplasat în curte sustrăgând un număr de 10 găini şi 2 gâşte", transmite, printr-un comunicat, Dorel Moțiu.

Instanţa a dispus arestarea băiatului de 19 ani, pentru o perioadă de 29 de zile, şi a celui de 17 ani, pentru o perioadă de 19 zile.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite