Trei tineri din Bihor au furat uşi în valoare de 60.000 de lei, ca să le vândă la fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bihoreni acuzaţi că au furat peste douăzeci de uşi de inox, de la o firmă din Oşorhei, au ajuns astăzi în faţa instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. „Lovitura" a fost dată săptămâna trecută, aducând firmei un prejudiciu de 60.000 de lei.

Potrivit informaţiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor, poliţiştii din Oşorhei i-au depistat marţi pe cei trei tineri din localitatea bihoreană Alparea, întocmindu-le acte  premergătoare începerii urmăririi penale, pentru furt calificat şi complicitate la furt calificat. „Cei trei sunt suspectaţi că, în noaptea de 4 spre 5 martie, ar fi pătruns în punctul de lucru al unei societăţi comerciale cu sediul în localitatea bihoreană Oşorhei şi au sustras 22 de uşi de inox, provocând un prejudiciu de aproximativ 60.000 lei", a spus Alina Dinu.

Arestare preventivă

Ulterior, suspecţii au încercat să vândă uşile de inox la un punct de colectare a fierului vechi din Oradea, unde au fost descoperite de poliţiştii bihoreni şi recuperate parţial. „Cei trei suspecţi au fost reţinuţi în Arestul IPJ Bihor, iar în cursul acestei zile urmează a fi prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă", a spus Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite