Trei bihoreni au fost prinși în flagrant de polițiști la braconaj de mistreți, la Balc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marți, seara, în jurul orei 22.30, cei trei bărbați din județul Bihor au fost prinși tocmai după ce au împușcat un porc mistreț, cu o armă confecționată artizanal, într-o pădure proprietate privată din zona Balc, aparținând omului de afaceri Ion Țiriac.

Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, a spus că poliţiştii din Balc, alături de reprezentanţii Ocolului Silvic Marghita, i-au prins în flagrant, într-o pădure proprietate privată, pe un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Marghita, și două persoane în vârstă de 32 și 53 de ani, din comuna Boianu Mare, după ce tocmai au împuşcat un porc mistreţ cu o armă confecţionată artizanal, care îi aparţinea primului dintre suspecţi.

Cercetări

„Arma şi cartuşele au fost ridicate în vederea expertizării şi pentru continuarea cercetărilor", a spus Alina Dinu. Cercetările în cauză sunt continuate de poliţiştii din Balc sub aspectul comiterii infracţiunilor de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite