Trei persoane au fost găsite moarte într-o locuinţă din Valea lui Mihai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Doi soţi şi fiul acestora, în vârstă de 21 de ani, au fost găsiţi fără suflare în locuinţa lor, din localitatea bihoreană Valea lui Mihai. Primele investigaţii arată că familia ar fi murit din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon.

Sâmbătă, în jurul orei 07.40, poliţiştii din Valea lui Mihai au fost sesizaţi că într-o locuinţă din Valea lui Mihai se află decedate trei persoane. „La faţa locului s-a deplasat cu operativitate o echipă de cercetare complexă, condusă de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Marghita, care a constatat că în imobilul respectiv se află decedate trei persoane, membri ai aceleeaşi familii, locatari în acel imobil, respectiv doi bărbaţi de 46, 21 de ani şi o femeie de 45 de ani“, a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţei al Judeţului Bihor.

Intoxicaţi cu monoxid de carbon

Din primele investigaţii efectuate la faţa locului s-a stabilit că decesul acestora ar fi putut fi provocat de intoxicaţia cu monoxidul de carbon provenit de la o instalaţie de încălzire proprie, de apartament. Corpurile neînsufleţite au fost transportate la morga spitalului din Valea lui Mihai, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. „În cauză nu există suspiciuni de omor“, a subliniat Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite