FOTO-VIDEO Trei persoane, aflate într-un Audi, şi-au pierdut viaţa pe DN1, în urma unei depăşiri pe linie continuă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident mortal pe D.N. 1
Accident mortal pe D.N. 1

Accident mortal, astăzi pe DN1, în apropierea localităţii bihorene Săcădat. Trei persoane şi-au pierdut viaţa după ce bolidul cu care goneau a intrat în depăşire pe linie continuă, în timp ce din faţă venea un motociclist şi un alt autoturism.

Doi tineri de 20 respectiv 23 ani, şi un bărbat mai în vârstă de 43 de ani, toţi trei pasageri într-un Audi, şi-au pierdut viaţa. Vina îi aparţine şoferului, Radu Samuil Firezar (20 de ani),  care a intrat în depăşire, pe linie continuă, deşi din faţă venea un motociclist şi un Golf. Şoferul Golfului a fost martor la toată scena.

Accident mortal pe D.N.1 Accident mortal pe D.N. 1 Accident mortal pe D.N. 1

Dă click pentru a vedea mai multe fotografii

"A intrat în depăşire, i s-a dus faţa, a intrat în balans şi a lovit motociclistul. Eu am tras dreapta de volan şi am intrat într-un semn de circulaţie. M-am dat repede jos din maşină, am scos cei patru pasageri care se aflau în Golf şi m-am dus la Audi. Şoferul şi bărbatul din spate, care a fost proiectat din maşină, mai aveau puls, iar cel din dreapta era mort", ne-a spus şoferul Golfului.

Echipajele de urgenţă au încercat să-i menţină în viaţă, dar toate eforturile depuse au fost în zadar. Trei pasageri din Golf şi motociclistul au fost transportaţi la UPU.

Accident mortal pe D.N. 1 Accident mortal pe D.N. 1 Accident mortal pe D.N. 1

Dă click pentru a vedea mai multe imagini!

"Echipajul de descarcerare a acţionat pentru scoaterea celor doi bărbaţi decedaţi dintre fiarele contorsionate ale unuia dintre autovehicule, iar echipajele medicale au acordat îngrijirile necesare persoanelor rănite, două femei, un copil şi un bărbat, care au fost ulterior transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean. Din păcate, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, trei bărbaţi care se aflau în acelaşi autoturism au decedat", a precizat lt. Camelia Roşca purtător de cuvânt al ISU Bihor.

Starea lor este stabilă, motociclistul având traumatism cranian, fractură de bazin  şi leziuni la nivelul membrelor.

"Iubitul meu mergea cu motocicleta la Bucureşti, unde urma să susţină lucrarea de licenţă în psihologie. Am aflat de accident de la un prieten. Prietenul meu nu este teribilist în trafic, ba chiar este foarte precaut", ne-a spus Nina, iubita motociclistului.

Din primele informaţii se pare că tinerii erau fraţi şi erau din Bratca în timp ce bărbatul era din localitatea bihoreană Ponoară.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite