Trei mii de orădeni au nevoie de ajutor social pentru a se încălzi, pe parcursul iernii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste trei mii de orădeni au depus cereri pentru a beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinței, cei mai mulți dintre ei fiind racordați la CET. Cererile au putut fi depuse de la data de 18 octombrie.

În doar două săptămâni de la începerea depunerii cererilor pentru subvenția pentru încălzire, peste 3.000 de orădeni s-au grăbit să solicite ajutorul social. Dacă peste 2.500 dintre solicitanți sunt racordați la CET, peste 400 se încălzesc cu lemne iar 40 cu gaze naturale. Peste 150 de orădeni care se încălzesc folosind apa geotermală au solicitat, de asemenea, subvenția pentru încălzire pe timpul iernii.

Tot sezonul rece

Cererile orădenilor pot fi depuse pe toată perioada sezonului rece. Persoanele care vor să primească subvenţia pentru luna în curs trebuie să depună cererile până în data de 25 a lunii, urmând să beneficieze de subvenție abia luna următoare. Subvenţiile se acordă pentru perioada 1 noiembrie - 31 martie, astfel că cererile depuse acum vor fi onorate abia luna viitoare. În cazul persoanelor care se încălzesc cu lemne, plata se va face o singură dată, pentru tot sezonul de iarnă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite