Trei titluri internaţionale cucerite de sportiva Nora Nemeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismena Nora Nemeş, din Oradea, a câştigat tot ce se putea la turneul internaţional Dyadora Cup care a avut loc la Timişoara. Sportiva în vârstă de 11 ani a ajuns în finalele de simplu, dublu şi mixt, pe care a reuşit să le domine.

La Timoşoara, Nora a avut două meciuri mai dificile, în sferturi şi  în finală, dar din fericire a trecut cu bine de ele. „Victoriile din acest turneu arată că Nora este într-o creştere de formă şi avansare permanentă. A reuşit să crească în valoare, să -şi ridice ritmul şi jocul de la meci la meci", a spus Imre Boros, antrenorul sportivei. . Prin tripla victorie a turnelui sportiva îşi arată forma de vârf, iar reuşitele o propulsează din nou în  top trei, la categoria ei de vârstă.Este prima competiţie  internaţională câştigată de orădeancă, Nora este şi componenta lotului naţional, lucru de care este foarte mândră.

Următorul turneu la care participă tenismena a început, ieri, la Oradea.„Nora promite multe,dar trebuie sa muncească foarte mult. Este  ca un diamant care trebuie şlefuit bine ,bine ca într-o zi să poată strălucii Pentru a străluci drumul este lung şi anevoios. Eu ca şi antrenor am mare încredere în ea cu siguranţă, în momentul de faţă, este speranţa tenisului orădean" a mai spus antrenorul Visul tinerei este să ajungă, atunci când va fi mare, undeva în primele zece jucătoare de tenis din lume, iar modelul ei este Caroline Wozniacki

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite