Trei arme deţinute ilegal au fost descoperite în locuinţele a doi bihoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Poliţiştii bihoreni au descoperit luni trei arme deţinute ilegal, în locuinţele a doi bihoreni. În primul caz, a fost vorba despre o armă destinată tirului sportiv, iar în al doilea caz despre un revolver şi o armă cu aer comprimat. Ambii bihoreni s-au ales cu dosar penal.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor au acţionat luni în Oradea, pentru a preveni şi combate deţinerea ilegală de armament şi muniţie. „Astfel, a fost identificat un orădean în vârstă de 47 de ani, care deţinea în mod ilegal la domiciliul său o armă neletală din categoria celor supuse autorizării, neavând inscripţionate marca şi calibrul, destinată tirului sportiv", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la IPJ Bihor. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate. „Arma deţinută ilegal de acesta a fost ridicată în vederea cercetărilor", a mai spus Alina Dinu.

Dosar penal la Curtuişeni

Tot luni, 16 ianuarie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr.11 Valea lui Mihai au descoperit în locuinţa unui bihorean în vârstă de 37 de ani, din comuna Curtuişeni, un revolver ale cărui caracteristici urmează fi stabilite şi o armă cu aer comprimat, neletală, supusă regimului autorizării, ambele deţinute ilegal. Armele au fost ridicate în vederea cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite