Trei vehicule implicate într-o coliziune, lângă localitatea Topa de Criş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bihorean a ajuns astăzi la spital, cu multiple leziuni, ca urmare a unui accident petrecut la amiază, pe DN 1, în afara localităţii bihorene Topa de Criş. Trei maşini au fost implicate într-o coliziune provocată de către un şofer care nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de maşina din faţa sa.

Potrivit informaţiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor, astăzi, în jurul orei 12.20, pe D.N. 1, în afara localităţii bihorene Topa de Criş, o persoană în vârstă de 48 de ani, din Cluj - Napoca, în timp ce conducea o autoutilitară înmatriculată în judeţul Cluj, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în timpul deplasării faţă de autovehiculul care circula în faţa sa. „Astfel, a acroşat din spate semiremorca unui autotractor înmatriculat în judeţul Brăila, condus de un brăilean în vârstă de 37 de ani, iar apoi a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu semiremorca unei autoutilitare înmatriculată în Bucureşti, condusă de o persoană în vârstă de 38 de ani, din comuna clujeană Iara", a spus Alina Dinu.

 La spital

 În urma accidentului rutier, un bihorean în vârstă de 42 de ani, din comuna Aştileu, pasager în prima autoutilitară (cea înmatriculată în judeţul Cluj), a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital. „Cercetările în cauză continuă", a spus Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite