Trei bihoreni sunt suspectați de braconaj, după ce au omorât trei porci mistreți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbați din Bihor au ajuns să fie cercetați pentru braconaj, după ce au vânat ilegal mai mulți mistreți. Doi dintre aceștia au fost surprinși de polițiști din Biharia după ce au tranșat porcul mistreț, pe o pășune din apropierea localității Burzuc.  

Joi după-masă, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Rurală din Biharia i-au surprins pe doi bărbați, unul de 22 de ani și altul de 24 de ani, în timp ce tranșau un mistreț pe o pășune din localitatea Burzuc.

„Cei doi bărbați, din comuna Sârbi, au braconat cu câini un porc mistreţ de aproximativ 30 kilograme, pe care l-au tranşat. Poliţiştii au predat reprezentanţilor A.J.O.V.P.S. Bihor 15 kilograme de carne de mistreţ, abandonată de suspecţi la faţa locului în momentul în care au fost surpinşi", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Bihor, Alina Dinu.

Un alt bărbat de 29 de ani, a intrat în vizorul poliţiştilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Bihor, după ce  ar fi omorât un porc mistreț, pe un fond de vânătoare în Corbești, fără să aibe autorizație pentru a vâna pe acel fond cinegetic.
Cei trei sunt acum cercetați pentru infracțiunea de braconaj.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite