Trei bihoreni au fost arestaţi după ce au snopit în bătaie un bărbat din localitatea Gepiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, trei bărbaţi au fost arestaţi pentru tentativă de omor, după o încăierare care a avut loc în Gepiş. Se pare că cei trei arestaţi l-au lovit în mod repetat şi l-au băgat în spital pe un al patrulea bărbat, din cauza unor neînţelegeri mai vechi. 

Se pare că scandalul care a dus la rănirea lui Laurenţiu Aştilean, s-a petrecut în urmă cu aproximativ o săptămână, când cei trei agresori Radu Covaci, 26 ani, Emanuel Ciurar, 17 ani, şi Covaciu Nica, 20 ani au dat buzna în casa victimei.

„Scandalul ar fi pornit din cauza unor dispute verbale dintre persoana vătămată şi unul din agresori. Duminica seara, aflând că partea vătămată se găseşte în locuinţa verişoarei sale, Radu Covaci a dat buzna în casa acesteia şi l-a atacat pe bărbat. În urma loviturilor, victima s-a dezechilibrat şi s-a lovit în cădere cu capul de marginea unei mese", spune procurorul care se ocupă de caz, Alin Leucea.

Deşi victima era la pământ, agresorul i-ar mai fi aplicat mai multe lovituri, cu piciorul. În plus, câţiva apropiaţi ai agresorului, Radu Covaci, aflând de scandal, ar fi sărit în ajutorul acestuia. Victima ar fi fost lovită în cap cu o sticlă de şampanie, iar din Raportul de constatare medico-legală rezultă că leziunile au pus în pericol viaţa bărbatului, el necesitând de 80 zile de îngrijiri medicale. 

Sâmbătă cei trei au prezentanţi în faţa judecătorilor de la Tribunalului Bihor. Doi dintre agresori sunt arestaţi pentru 29 de zile, iar minorul, este în custodia Poliţiei doar pentru 19 zile.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite