Oradea: Tramvaiul de pe linia 2 nu mai circulă de luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Tramvaiul de pe linia 2 nu mai circulă de luni
Oradea: Tramvaiul de pe linia 2 nu mai circulă de luni

Începând de luni a fost sistată circulaţia tramvaielor pe linia 2, datorită lucrărilor de modernizare a căilor de rulare. Tramvaiul 2 îşi va relua circulaţia obişnuită la 12 octombrie.

Mai citiţi:
Bucureşti: Un tramvai a deraiat pe Calea Rahovei

"Pe perioada lucrărilor, tronsonul Poliţia de Frontieră - Cap Linie 2 este deservit de un tramvai pendular şi un autobuz. Acestea circulă la intervale de 10 minute în orele de vârf (5:30 – 8:30 şi 12:00 – 18:00) şi la intervale de 15 minute în afara orelor de vârf. Autobuzul circulă între orele 5:00 – 23:30 şi opreşte pe carosabil, în dreptul staţiilor de tramvai având capăt de linie Biserica Emanuel. Autobuzul circula până la penultima staţie a liniei 2, respectiv intersecţia cu strada Hategului", se arată într-un comunicat al Regiei Autonome de Transport Local Oradea.  

Bilete valabile 60 de minute

Biletele compostate în aceste mijloace de transport sunt valabile maximum 60 de minute din momentul validării, atât pe tronsonul aferent liniei 2, respectiv Poliţia de Frontieră - Nufărul, cât şi pe sensul opus, Nufărul - Poliţia de Frontieră. Regia sugerează călătorilor care au posibilitatea să aleagă, să folosească şi traseul altor mijloace de transport care deservesc zona Ioşia.
 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite