Traian Igaş la Oradea: „Tot noi o să guvernăm şi după 2012"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş
Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, se află în vizită de lucru la Oradea. În cadrul conferinţei de presă din această dimineaţă, de la sediul PDL Bihor, aceasta a făcut o declaraţie „cu valoare de mărturie", şi anume aceea că PDL va rămâne la guvernare şi după 2012, USL fiind doar o „gogoaşă umflată".

Între întâlnirea cu reprezentanţii conducerii Poliţiei şi Jandarmeriei bihorene şi întâlnirea cu şefii Inspectoratelor Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă din întreaga ţară, Traian Igaş a susţinut o conferinţă de presă la sediul PDL Bihor. Ministrul s-a arătat foarte sigur pe poziţia PDL şi pe şansele partidului de a câştiga alegerile de anul viitor, făcând nişte declaraţii uimitoare, având în vedere contextul politic şi social actual. „Vreau ca ceea ce spun azi să fie o mărturie peste ani, şi veţi vedea că am avut dreptate. Vă spun că şi după 2012, tot noi vom guverna România", a declarat Ministrul Administraţiei şi Internelor.

USL, cel mult 40%

Traian Igaş a făcut praf concurenţa, catalogând alianţa opoziţiei drept „o gogoaşă umflată", care se micşorează pe zi ce trece. „Această gogoaşă umflată care este USL a pornit cu 60%, iar acum a ajuns la 52%. A scăzut într-o perioadă în care ar fi putut să crescă", a spus Igaş. Ministrul s-a declarat convins că USL nu va depăşi pragul de 40% în alegeri.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite