UPDATE Tragedie în Salonta unde un băiat a murit după ce a căzut din turnul de apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani din Salonta a murit aseară după ce a căzut din turnul de apă. Cristian Dănuț Toma a urcat în turn împreună cu fratele său, un alt băiat și încă trei fete. Din primele cercetări reiese că băiatul ar fi consumat băuturi alcoolice, s-a dezechilibrat și a căzut.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 22.00 lângă stația de căi ferate din Salonta. „Cinci tineri, două fete și trei băieți au urcat în turnul de apă care este dezafectat de aproape 30 de ani. Ei au folosit scările care duc până în vârf și care nu au balustrade", informează Alexandru Roxin, comisarul șef din Salonta. Potrivit primelor cercetări, se pare că tânărul, Cristian Dănuț Toma, a urcat împreună cu mai mulți prieteni, printre care și fratele său pentru a consuma băuturi alcoolice. „Turnul de apă nu este închis, iar ușile sunt deschise, astfel că oricine poate urca acolo", a mai adăugat Roxin. La un moment dat, băiatul s-a ridicat din locul în care se afla cu prietenii pentru da un telefon, însă s-a dezechilibrat și a căzut în interiorului turnului de apă.

Cazul este cercetat

Alexandru Roxin spune că nu există suspiciuni de omor în acest caz, mai ales că victima era însoțită de fratele său. Cristian nu a căzut de la înălțime foarte mare, dar s-a lovit la cap. Prietenii, aflați în stare de șoc, au chemat de urgență salvarea, încă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. În comntinuare, medicii legiști trebuie să stabilească dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite