Traficul greu a fost reluat în Ungaria după două zile de restricții

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cozile de altă dată nu s-au mai format în Vama Borș după ridicarea restricției
Cozile de altă dată nu s-au mai format în Vama Borș după ridicarea restricției

Prin vama Borș a fost reluată circulația pentru transportatorii de mărfuri după ce în 03 aprilie  ora 23.00 (ora României) și 05 aprilie ora 23.00 (ora României) în Ungaria,a fost interzisă circulația automarfarelor.

Restricția de circulație pentru transportatorina este impusă de autoritățile maghiare, în general pe durata sărbătorilor legale și la sfârșitul de săptămână pe durata verii. În perioada de restricționare autoritățile de frontieră au efectuat control comun pentru ieșirea din Romania (respectiv intrarea in Ungaria ) pentru acest tip de mijloace de transport, însă șoferii automarfarelor au avut  obligația să staționeze în parcările special amenajate, până la incheierea perioadei de restricționare a circulației pe drumurile publice.

"În Vama Borș nu avem timpi de așteptare, iar traficul de ieșire din țară se derulează fără nicio problemă  la acest moment. Nu au fost probleme nici azi nopate când restricția de circulație a fost ridicată pentru circulația pe drumurile naționale din Ungaria", ne-a informat subinspector Cătălin Simuț, purtătorul de cuvânt al IJPF Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite