FOTO: Titlul de „Ironman” a ajuns la Brașov, iar Oradea a „furat” locul II la echipe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii au câștigat locul doi la categoria echipe a primului concurs național de triatlon lung, de tip Ironman, din România. XTR Triathlon s-a desfășurat sâmbătă în Bihor, concurenții având de parcurs în cel mult 18 ore, 3,8 km înot, 180 km pe bicicletă și 42,2 km în alergare.  Ironman de România, la categoria 18 - 30 ani, s-a dovedit a fi Alexandru Diaconu, din Brașov. 

Echipa orădeană formată din Balog Boglarka - Katalin (35 ani), Maiszter Janos (36 ani) și Szekely Zoltan (37 ani) s-a clasat pe locul doi la primul concurs de tip Ironman din România. Eke Team a reușit să parcurgă traseul în circa 13 ore. Pe primul loc la ștafetă s-au poziționat Alexandru Diaconu (22 ani) și Irina Constantinescu (26 ani) din Brașov, care au participat sub numele de „Mișcarea antidrog". Alexandru Diaconu, cel care a câștigat de altfel și titlul de Ironman de România, la categoria de vârstă 18 - 30 de ani, a participat la probele de înot și ciclism, predând ștafeta Irinei, pentru proba de alergare. „Am ales acest nume pentru echipa noastră pentru a manifesta împotriva consumului de droguri, pentru a le arăta tinerilor că se poate obține adrenalină și într-un mod sănătos. Mișcarea îți dă echilibru psihic și te disciplinează", a spus Irina Constantinescu.

image

Alexandru Diaconu și Irina Constantinescu

Efort continuu aproape 11 ore

Alexandru Diaconu, primul Ironman din România, a parcurs epuizantul traseu în zece ore și 50 de minute. La proba individuală, Alexandru Diaconu a fost urmat pe podium de către Ionuț Stoica și Orban Attila (la categoria 18 - 30 ani). La proba individuală, categoria 31 - 40 ani, locul întâi a fost ocupat de Ghilț Cristian, locul doi de Daniel Roșu iar poziția trei de către Marius Melinte. Vezi aici galeria foto

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite