Tinerii diagnosticați cu scleroză multiplă sunt așteptați la un spectacol multicultural

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea de Scleroză Multiplă organizează vineri în Parcul 1Decembrie spectacolul „Multi-creatively Speaking (MS)" dedicat tinerilor cu scleroză multiplă din Oradea.

Spectacolul va începe la ora 11.30 și este dedicat tinerilor cu scleroză multiplă, dar este deschis și publicului larg. Acțiune face parte din proiectul "We May Speak So That You Can Understand "Multi-creatively Speaking (MS)" (Noi putem vorbi în aşa fel încât să înţelegi limbajul multi-cultural. Spectacolul va fi susţinut de 20 de tineri diagnosticaţi de scleroză multiplă din patru ţări europene, respectiv Norvegia, Spania, România şi Polonia, cu vârsta cuprinsă între 18-30 ani. Proiectul "We May Speak So That You Can Understand "Multi-creatively Speaking (MS)" a început în luna octombrie 2009 şi se va încheia în luna decembrie a anului curent în parteneriat cu Societatea de Scleroză Multiplă din Norvegia (Norwegian MS Society), Societatea de Scleroză Multiplă din Polonia (Polish MS Society), Societatea de Scleroză Multiplă din Spania (Spanish MS Society) şi Societatea de Scleroză Multiplă din România. Scopul proiectului este de a implementa un schimb multicultural între tinerii diagnosticaţi de scleroză multiplă, concentrându-se pe dezvoltarea personală şi folosind metode de învăţare interculturală şi creativă pentru a-şi dezvolta abilităţile de comunicare. 

Tinerii cu scleroză multiplă vor fi implicaţi, în mod activ, în pregătirea şi implementarea acestui spectacol, în care îşi vor arăta talentul şi creativitatea de care dispun

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite