Tinerii orădeni care vor să-și deschidă o afacere pot primi bani europeni din ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii orădeni care vor să-și lanseze prima afacere vor avea posibilitatea de la mijlocul lunii ianuarie să obțină o finanțare de până la 10.000 de euro. Banii sunt obținuți în cadrul programului „­START pentru dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale în rândul tinerilor şi facilitarea accesului lor la finanţare".

Programul este lansat de Agenţia Naţională pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperație, iar bugetul alocat este de 1.35 milioane de lei. Programul oferă un grant de până la 10.000 de euro tinerilor care vor să-și deschidă în acest an prima afacere și a fost lansat pentru a impulsiona micile companii dar și pentru a forma tineri antreprenori.

Criterii de înscriere

În acest proiect se pot înscrie atât persoanele fizice cât și persoanele fizice autorizate, care nu au mai mult de 35 de ani împliniți.  În prima etapă a proiectului, beneficiarii vor urma cursuri prin care să învețe cum se derulează și cum se dezvoltă o afacere, urmând ca banii să-i primească în cea de a doua etapă. Înscrierile se pot face pe site-ul ANIMMC.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite