Oradea: Tinerii care au furat calculatoare din școli, în arest pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri orădeni, de 20 și 21 de ani, sunt în arest după ce au furat calculatoare, foto-copiatoare, un fax și alte aparate electronice, din două școli, una din Bihor și una din Sălaj.

Valoarea bunurilor sustrase ajunge la 20.000 de lei. Întreg prejudiciul a fost recuperat, potrivit informațiilor primite de la Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean Bihor. „Tinerii sunt suspectaţi că ar fi sustras bunuri din şcoala din localitatea Şerani. Au fost reţinuţi de poliţişti şi arestaţi preventiv de magistraţi, pentru 29 de zile”, informează Alina Dinu.

Cei trei suspecți, G.R.F., de 20 de ani, B.V.M., de 20 de ani şi P.G., de 21 de ani, sunt bănuiţi că în noaptea de 26 spre 27 octombrie ar fi pătruns prin efracţie în şcoala din localitatea bihoreană Şerani şi ar fi sustras aparatură electronică şi alte bunuri.  În aceeași noapte, cei trei au transportat bunurile furate, cu un autoturism, la domiciliul altor doi tineri, unul din localitatea bihoreană Gepiu şi unul din Oradea. Nu au apucat să le vândă, bunurile fiind descoperite de către poliţiştii orădeni. Aceiaşi tineri sunt suspectaţi de comiterea unui alt furt, tot de calculatoare, dintr-o şcoală din comuna sălăjeană Făgetu. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite