Absolvenţii au şanse să se angajeze dacă ştiu cât mai multe limbi străine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recruterii au oferit câteva ponturi pentru absolvenţii orădeni în căutarea unui job.  Cunoaşterea limbilor străine şi atitudinea sunt două lucruri importante pentru angajatori.

Natalia Buzle este studentă în anul doi la facultatea de Istorie, Geografie şi Relaţii Internaţionale din Oradea. Tânăra îşi caută,un loc de muncă pentru a câştiga un ban în plus fiind dispusă să munceacă pe perioada verii chiar şi în străinătate.

Atunci când decid să se angajeze tineri trebuie să se gândească ce pot oferi şi cum pot gestiona ceea ce au de oferit. În acelaşi timp trebuie să-şi cunoască bine obiectivul, unde se pot încadra, deoarece de la un domeniu la altul munca poate să difere destul de mult.

Limbile străine sunt cele care fac diferenţa, dar contează şi cunoştinţele pe care le au în domeniile apropiate.Dacă aleg să presteze servicii într-un alt domeniu decât cel pentru au studiat, tinerii ar trebui să fie dispuşi şi motivaţi să lucreze.

Angajatorii se arată dispuşi să-i formeze pe absolvenţi cu atât mai mult cu cât pot beneficia de suvbenţie de la stat dacă îi păstzrează pe noii angajaţi cel puţin doi ani la locul de muncă.

Citeşte mâine în Adevărul de Transilvania care sunt criteriile după care se ghidează angajatorii atunci când evaluează posibili candidaţi la joburile scoase pe piaţă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite