Tineri trimiși în judecată, pentru trafic de cannabis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste douăzeci de tineri bihoreni consumau sau vindeau cannabis, adus din Italia. Tinerii prinși comercializau marijuana, cu maximum 50 de lei suta de grame, în localurile din centrul orașului și în pădurea din Băile Felix.

În această dimineață au fost trimiși în judecată pentru trafic de droguri trei  tineri din Bihor, prinși în flagrant la sfârșitul lunii octombrie. Aceștia erau liderii unei grupări de 21 de persoane, cu vârste între 19 și 30 de ani care comercializau și consumau cannabis. Valerian  Șipoș, comisar șef de poliție, a declarat pentru Adevărul de Seară Oradea că niciunul dintre tinerii prinși nu avea antecedente penale, printre ei numărându-se și un student. „Drogurile le aduceau din Italia, de la un cetățean italian care le avea de la un marocan. Le vindeau în centrul orașului, sub pasajul Vulturul Negru, în pădurea din Băile Felix și în alte stațiuni din județul Bihor", a relatat în această dimineață Valerian Șipoș.

Consumatori

Comisarul șef de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Oradea crede că 18 dintre tineri, cei care doar consumau drogurile, reprezintă cazuri de teribilism, specific vârstei. Liderii grupării, cei trei care au fost prinși în flagrant, în centrul orașului, sunt cercetați în stare de arest, după ce asupra lor a fost descoperită cantitatea de 18 grame de rezină de cannabis (drog de risc), pregătită pentru traficare. Liderul grupării se numește Robert Moga și are 22 de ani. El este suspectat că a introdus în țară o sută de grame de rezină de cannabis, pe care o vindea cu 40 - 50 lei gramul. Ceilalți doi tineri care vindeau cannabis se numesc Pamfile Cristian și Baan Kristian. Termenul de judecată este 4 ianuarie 2010.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite