Tineri bihoreni prinși la furat de organele de poliție locale din Oradea și Beiuș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii din Oradea și din Beiuș au reținut do suspecți care se ocupau cu furtișaguri din magazine și din locuințele orădenilor, o femeie fiind prinsă chiar în flagrant.

Astfel, agenţii orădeni de siguranţă publică şi patrulare l-au depistat pe M.T.E., de 19 ani, din Municipiul Oradea, care a fost cercetat şi reţinut de poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului Municipiului Oradea, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat.

Suspectul se pare că ar fi pătruns în locuinţa unei concitadine, de unde ar fi sustras trei telefoane mobile, un portmoneu cu acte, 140 lei şi 30 Euro, în noaptea de 4 spre 5 mai. Prejudiciul, în valoare de 1.000 lei, a fost parţial recuperat.

Acelaşi tânăr este suspectat de poliţişti că în perioada 2009 - 2010 ar mai fi comis alte 20 de infracţiuni de furturi, toate în Oradea, când ar fi sustras biciclete şi diverse bunuri din locuinţe sau din autoturisme, provocând un prejudiciu de aproximativ 6.000 lei.

Cel în cauză a fost reţinut şi prezentat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, iar magistraţii au emis faţă de acesta un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Pe aceeași linie ieri în jurul orei 17.00, agenţii de siguranţă publică şi patrulare din cadrul Poliţiei Municipiului Beiuş alături de jandarmi din cadrul I.J.J. Bihor au prins-o în flagrant pe B.C., de 23 de ani, din Municipiul Oradea, după ce tocmai a sustras un parfum în valoare de 50 lei, dintr-un magazin din Beiuş.

În urma verificărilor ulterioare s-a stabilit că aceasta este suspectată că, alături de alte două orădence, ar fi sustras dintr-un alt magazin din Beiuş diverse bunuri şi ţigări în valoare de 100 lei.

Prejudiciul a fost recuperat, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii beiuşeni.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite