Tineri arestaţi după ce s-au bătut în faţa unui bar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Infractorii au fost arestaţi
Infractorii au fost arestaţi

Doi tineri bihoreni au fost reţinuţi de poliţişti şi arestaţi de magistraţi după ce au fost implicaţi într-o altercaţie în faţa unui bar din localitatea bihoreană Ioaniş

Poliţiştii Secţiei nr. 2 de Poliţie Rurală Beiuş au fost sesizaţi în urma unui apel primit de I.P.J. Bihor prin 112 că în faţa unui bar din localitatea bihoreană Ioaniş a avut loc o altercaţie între două persoane.

În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că A.A.M., de 24 de ani, din Ioaniş, pe fondul consumului de alcool, a avut o altercaţie în faţa localului cu G.A.C., de 21 de ani, din aceeaşi localitate, în cadrul căreia A.A.M. a făcut uz ilegal de un pistol cu gaz, în urma căuia a fost spart geamul tip „termopan" de la uşa de acces în local. Nicio persoană nu a fost rănită în urma uzului ilegal de armă.

Ambele persoane implicate în scandal au fost transportate la spitalul din Beiuş pentru îngrijiri medicale, însă au refuzat internarea.

"În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că A.A.M. nu este deţinător legal de arme şi muniţii şi au ridicat de la acesta pistolul cu gaz folosit în timpul altercaţiei. Cei doi au fost reţinuţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Bihor pentru o perioadă de 24 de ore, iar marţi au fost prezentaţi la Judecătoria Beiuş cu propunere de arestare preventivă", a precizat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Magistraţii au emis împotriva acestora mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite