Tineri arestaţi, după ce au agresat o vârstnică furându-i tortul şi poşeta cu nici trei lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O orădeancă, în vârstă de 80 de ani, a afost agresată şi jefuită de doi tineri care locuiau la Centrul de Primire Urgenţe a Persoanelor Adulte din Oradea. Hoţii i-au furat femeii un tort şi poşeta în care se aflau 2 lei şi 60 de bani.

Orădenii Marcel Varga şi Viorel Sîrca în vârstă de 20 de ani au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe după ce au fost anchetaţi pentru tâlhărie. Cei doi au atacat o vârstică de 80 de ani care în urma agresiunii a suferit o fractură de şold şi necesită peste 80 de zile de îngrijiri medicale.

Anchetatorii susţin că  incidentul s-a petrecut la începutul acestei luni, pe stada General David Praporgescu din Oradea. Tineri au luat-o în vizor pe victimă, când aceasta era la Piaţa Rogerius. După ce şi-a terminat cumpărătiuurile femeia a urcat în tramvai şi a coborât în staţia din apropierea Centrului Comercial Crişul.

Agresorii au continuat să o urmărească până când orădeanca a intrat pe o stradă mai lăturalnică, unde au atacat-o. În timp ce unul agresori i-a luat, femeii, tortul din mână, celălalt a încercar să-i fure poşeta, dar femeia s-a opus şi a căzut  fracturându-şi şoldul.  Tinerii au luat-o la fugă până pe o altă stradă mai puţin circulată unde şi-au împărţit„captura". Mare le-a fost mirarea când au contstatat că bătrânica avea mai puţin de 3 lei în poşetă. Hoţii au fost reţinuţi pe 18 iulie, iar în ziua următoare au fost arestaţi.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite