Oradea: Concurs de frumusețe canină pe Stadionul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Concurs de frumusețe canină pe Stadionul Tineretului
Oradea: Concurs de frumusețe canină pe Stadionul Tineretului

Se vor întrece câini de din 40 de rase, dar și din rase comune

Sâmbătă de la ora 10.00, pe Stadionul Tineretului, de lângă Grădina Zoologică, va avea loc un concurs de frumusețe canină, organizat de Asociația Chinologică Bihor și SOS Dogs.
Câteva sute de câini din 40 de rase, dar și din rase comune, au fost înscriși la competiție, urmând să fie unul dintre cele mai de anvergură concursuri de gen organizate la Oradea în ultimii ani. Organizatorii vor acorda un premiu special celui mai frumos câine metis din Bihor, care participă la întrecere. Cluburile de dresaj în parteneriat cu asociația vor prezenta demonstrații de disciplină, pază, apărare și agility. Acestea sunt cele mai spectaculoase părți ale zilei pentru spectatori. 

Concursul de frumusețe canină va fi și un bun prilej pentru promovarea adopției câinilor fără stăpân de la Fundația SOS Dogs. Sponsorul competiției oferă hrana pentru fiecare câine adoptat. Patrupedele oferite de organizație sunt deparazitate și sterilizate. Majoritatea sunt rase comune, dar dragostea pe care o oferă e incomensurabilă, câteva mii de orădeni putând depune mărturie pentru asta. Fundația SOS Dogs a dat spre adopție peste 4.000 de câini în țară și peste 500 în străinătate.

Doi pui de câini de rasă vor fi oferiți cadou prin tragere la sorți, familiilor cu resurse financiare modeste care au un copil bolnav. Cei interesați se pot înscrie mâine dimineață pentru a participa la tragerea la sorți.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite