FLAGRANT Tinere prinse în timp ce făceau sex pe bani, pe centura oraşului Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două tinere au fost surprinse în timp ce întreţineau relaţii sexuale contra cost, pe centura oraşului Oradea. Alte 15 au fost duse la Direcţia de Sănătate Publică Bihor, pentru depistarea unor eventuali boli cu transmitere sexuală, ca urmare a aceleiaşi razii efectuate de poliţiştii orădeni.

Potrivit inspectorului principal Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Bihor, acţiunea poliţiştilor Biroului de Investigare a Infracţiunilor contra Persoanei Oradea s-a desfăşurat joi seara, între orele 9.00 şi 12.00, având ca scop combaterea actelor de prostituţie şi proxenetism.

Flagrant

"Au fost depistate 17 persoane de sex feminin care acostau persoane în vederea întreţinerii de relaţii sexuale contra unor sume de bani. Două dintre persoanele respective au fost depistate în timp ce întreţineau relaţii sexuale pentru diferite sume de bani, în ambele cazuri poliţiştii orădeni întocmind acte premergătoare începerii urmăririi penale", a spus Alina Dinu.

Amendate si verificate

În cadrul acţiunii au fost aplicate şase sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 3.000 lei. Cele 17 persoane au fost conduse la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Bihor, unde le-au fost recoltate probe biologice pentru depistarea unor eventuale boli cu transmitere sexuală. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite