Oradea: Tinere orădence, acuzate după ce au furat bani și cosmetice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două tinere au fost prinse furând cosmetice dintr-un magazin iar alte două sunt urmărite penal, pentru delapidare. Toate patru au în jur de douăzeci de ani.

Agenţii orădeni de siguranţă publică şi patrulare au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat împotriva orădencelor O.I.E., de 23 de ani şi F.K.R., de 24 de ani. „Cele două sunt suspectate că în jurul orei 10.30 ar fi sustras dintr-un magazin din Oradea diverse produse cosmetice în valoare de 150 lei”, informează Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean Bihor. În cazul acestora prejudiciul a fost recuperat parţial iar cercetările au fost preluate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, care au început urmărirea penală în cauză.

Au furat din încasările firmei
Celelalte două tinere, ambele de douăzeci de ani, sunt suspectate că ar fi sustras pest 9.500 lei, din încasările firmei la care erau angajate. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au început marți urmărirea penală faţă de orădencele L.R.T. şi S.M., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare. „Acestea sunt suspectate că, din aprilie până în iulie, în calitate de angajate ale unei societăţi comerciale din Oradea, ar fi  sustras în mod repetat diverse sume de bani rezultate din încasările societăţii, provocând astfel un prejudiciu în valoare totală de 9.616 lei”, relatează Alina Dinu. Cele două sunt cercetate în stare de libertate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite