Timp de o săptămână, orădenii vor adopta parcuri şi vor fi alături de cei cu probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De luni până duminică, orădenii, de la copiii de grădiniţă, liceeni şi salariaţi, vor arăta că se pot face lucruri bune şi dezinteresat. Bătrânii fără familie vor fi vizitaţi, parcurile şi pădurile vor fi curăţate, copiii bolnavi vor fi implicaţi în activităti distractive, totul cu ocazia Săptămânii Naţionale a Voluntariatului.

Potrivit informaţiilor transmise de către biroul de presă al Primăriei Oradea, Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV) va avea loc în perioada 9-15 mai 2011 şi se va concretiza într-o colecţie de activităţi de excepţie, care vor avea loc în toate comunităţile unde există centre de voluntariat şi organizaţii care implică voluntari şi oameni cu iniţiativă. Ca în fiecare an,  colecţia de activităţi SNV va cuprinde acţiuni de voluntariat menite să evidenţieze impactul implicării voluntarilor atât la nivelul comunităţii în care activează, cât şi la nivelul organizaţiilor şi instituţiilor care îi găzduiesc.

Citeşte aici care sunt activităţile la care ai putea lua parte, ca voluntar

Oricine se poate alătura

"Dacă eşti o persoană care crede că prin fapte mici se poate schimba ceva, dacă faci parte dintr-o organizaţie, instituţie, companie sau pur şi simplu dintr-un grup cu iniţiativă, te invităm să te alături Centrului Unic de Voluntariat Comunitar Oradea, partenerilor SNV din toată ţara şi miilor de voluntari de toate vârstele, şi să participi la acţiunile înscrise în Calendarul SNV", a spus Adina Patroc,  reprezentanta Centrului Unic de Voluntariat Comunitar Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite