Țigări netimbrate, în valoare de peste 115.000 lei, confiscate de la șase contrabandiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru bihoreni au fost prinși de către polițiști cu peste 14.000 de pachete de țigări netimbrate, în valoare de circa 115.000 lei. La alți doi bihoreni, polițiștii au găsit în weekend peste 500 de pachete de țigări, cei doi fiind amendați cu peste 10.000 de lei.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Bihor au început urmărirea penală faţă de un salontan în vârstă de 32 de ani, un orădean în vârstă de 43 de ani și două bihorence, de 25 și 23 de ani, ambele din localitatea Mădăras, pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi deţinere de țigări marcate nelegal, în afara unui antrepozit fiscal autorizat. „Au fost efectuate şapte percheziţii la domiciliile celor patru suspecţi, în urma cărora au fost ridicate în vederea confiscării peste 280.000 de ţigarete (14.461 pachete), nemarcate legal, în valoare  aproximativă de 115.000 lei", spune Ioana Indrieș, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor. Suspecții sunt cercetați în stare de libertate.

Amendați

De asemenea, tot în weekend, polițiștii au efectuat  două percheziţii domiciliare, la doi suspecţi de pe raza localităţii Aştileu. De la unul dintre ei au fost confiscate peste 200 de pachete de țigări iar de la altul peste 300 de pachete. „Celor doi le-au fost  fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.000 lei", a spus Ioana Indrieș, menționând că țigările urmau să fie comercializate la Oradea.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite