Oradea: Testări gratuite de glicemie și mâncăruri naturiste, pentru orădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care se tem că ar putea suferi de diabet își pot testa glicemia gratuit. Tot cu ocazia Zilei Internaționale a Diabetului, vor putea gusta mâncăruri sănătoase, sută la sută naturiste.

Asociația Copiilor cu Diabet din Județul Bihor - Astra Diab organizează o nouă serie de evenimente, cu ocazia Zilei Internaționale a Diabetului. Vineri și luni, de la orele 8.00 la 18.00, la Centrul de Diabet Louis Pasteur, de la staționarul de pe strada Louis Pasteur, orădenii vor putea afla dacă prezintă glicemii peste valoarea normală. Vineri, de la orele 14.00, în sala M5 a Facultății de Medicină și Farmacie din Oradea, va avea loc o conferință pe tema diabetului zaharat, sub genericul „Prevenție și educație în diabetul zaharat”. „Aceasta este de altfel și tema pentru anul 2009 a Zilei Internaționale a Diabetului. După masa rotundă va avea loc o degustare de mâncăruri naturiste”, spune Ștefan Șerban, organizator.

Marș anti-diabet
Sâmbătă, de la orele 11.00, organizatorii și studenții din cadrul Asociației Studenților Mediciniști din Oradea (ASMO) vor participa la un marș anti-diabet, pornind din curtea Facultății de Medicină și Farmacie din Oradea, cu destinația strada Republicii. „Vom împărți broșuri de educație și prevenție despre diabet și un stil de viață sănătos”, spune Ștefan Șerban.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite