Teribilism la 15 ani: s-a urcat la volan și a acroșat două autovehicule oprite la semafor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un adolescent care s-a urcat la volan fără să aibă permis a acroșat două autovehicule, unul dintre șoferii implicați fiind rănit. Orădeanul, în vârstă de numai 15 ani, a pierdut controlul asupra direcției, în timp ce se afla pe strada Muzeului din Oradea.

Potrivit informațiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, accidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 19.00. „Un tânăr orădean, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor fără a poseda permis de conducere, din cauza neîndemânării în conducere, în momentul în care a efectuat un viraj la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei", informează, printr-un comunicat, Alina Dinu.

A rănit ușor un șofer

Vehiculul condus de tânărul lipsit de experienţă a acroşat un alt autoturism, condus de către un orădean în vârstă de 25 de ani. Adolescentul a intrat în coliziune și cu o autoutilitară, condusă de o persoană de 43 de ani, din Oradea. „Ambele vehicule acroşate erau oprite în coloană la semafor, pe sensul opus", precizează Alina Dinu. În urma accidentului rutier, conducătorul autoutilitarei a suferit leziuni uşoare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite