Terenul de tenis din cadrul Bazei Sportive Ioşia va fi modernizat de un investitor privat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Oradea caută un investitor pentru terenul de tenis din cadrul Bazei Sportive din Ioşia, urmand să-l concesioneze, pentru o perioadă de 15 ani, prin licitaţie publică. In schimb, investitorul va trebui să amenajeze alte patru terenuri de tenis, o clădire cu patru vestiare, o magazie, un birou administrativ, o terasă pentru alimentaţie publică şi o cabină pentru portar.

Preţul de pornire pentru concesionarea terenului de tenis este de 20 lei pe metru pătrat, timp de un an. "Pe durata executării lucrărilor de investiţii, dar nu mai mult de 12 luni de la data semnării contractului, concesionarul va fi scutit de plata redevenţei", se specifică în caietul de sarcini. Terenul scos la licitaţie se întinde pe o suprafaţă de 242 metri pătraţi. Termenul de finalizare a lucrărilor de amenajare a noilor terenuri este de 12 luni de la semnarea contractului de concesiune.

Cursuri pentru copii

Două dintre cele patru terenuri nou construite vor trebui să fie acoperite, pentru ca amatorii de tenis să poată practica acest sport și pe timpul iernii. In plus, va trebui realizat un sistem de supraveghere video a perimetrului şi a incintei bazei sportive. Pe toată durata contractului, concesionarul va trebui să asigure pe cheltuiala proprie organizarea de cursuri de tenis pentru copiii din Oradea. Cursurile vor fi susținute de către un antrenor calificat, pe unul dintre terenurile care vor rămâne sub jurisdicția Administrației Imobiliare Oradea.

Acte

Documentaţia necesară ofertanţilor poate fi achiziţionată de la camera 23 din Primărie şi costă 50 de lei. Termenul limită de depunere a ofertelor este joi, 2 decembrie, orele 15.00. Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 3 decembrie, ora 13, în Sala Mică a Primăriei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite