Temperaturi extrem de scăzute în Bihor, - 23 de grade Celsius la Stâna de Vale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stâna de Vale
Stâna de Vale

Termometrul arăta - 23 de grade Celsius la Stâna de Vale, în această dimineață. La Oradea, la această oră, temperatura este de -11 grade Celsius. Foarte frig este și la Holod, în județul Bihor, unde sunt -16 grade Celsius, iar la Săcuieni și la Ștei - 14 grade Celsius.

Potrivit unui comunicat al Administrației Naționale de Meteorologie, Centrul European estimează că în luna decembrie vor fi înregistrate valori apropiate de normele climatologice, în majoritatea regiunilor. Cantităţile de precipitaţii vor fi in general normale pe aproape întreg teritoriul țării, iar local în nord-vest, sub normele lunare.

Prognoză pe ianuarie și februarie

"În luna ianuarie 2011, temperatura medie lunară a aerului se va situa în limite apropiate de mediile multianuale în cea mai mare parte a teritoriului. În luna februarie 2011, regimul termic al aerului va înregistra valori apropiate de normele climatologice lunare în majoritatea regiunilor. Precipitaţiile lunare pot fi apropiate de normele climatologice lunare în cea mai mare parte a zonelor, iar local în vestul țării vor fi posibile cantități de precipitații peste mediile multianuale lunare", se arată în comunicatul ANMH.

Potrivit informațiilor furnizate de ANMH, aceste informatii nu exclud posibilitatea apariției unor situații cu valori extreme de temperaturi sau cantități mai mari de precipitații pe intervale scurte

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite