Teatru, muzică medievală și momente de magie la Festivalul Luminii din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oradea se alătură și anul acesta orașelor care sărbătoresc Festivalul Luminii. Pentru prima dată primăria și-a dat acordul să stingă becurile electrice din parcul 1 Decembrie. Astfel, parcul va fi luminat de peste 12.000 de lumânări. Festivalul va fi presărat cu expoziții, teatru, magie și muzică medievală.

Cea de a treia ediție a Festivalului Luminii este organizată de Cercetașii orădeni în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret.

Festivalul va avea loc în parcul 1 Decembrie, sâmbătă, de la ora 21.00. Pentru că electricitatea va fi întreruptă în parc, orădenii vor avea ocazia să aprindă lumânări alături de cercetași. Peste 12.000 de lumânări vor fi aprinse pe parcursul festivalului.

Evenimentul este presărat cu diferite momente culturale. Trupa Ad Hoc va susșine un recital de muzică medievală, Adrian Ștefănuși va prezenta monologil Caculele și va fi deschisă expoziția „Frumusețea lucrurilor mărunte".

Din program nu lipsesc momentele de magie dăruite de Eduard Malița și de Bianca Onița, spectacole cu foc, sau clovni care să picteze zâmbete pe fețele orădenilor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite