Teatru, dans și expoziții, alternative pentru petrecerea timpului liber în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul de Seară vă prezintă câteva alternative pentru petrecerea timpului liber în acest sfârșit de săptămână. Orădenii pot alege să meargă la teatru, la un spectacol organizat de Feeling Dance sau o expoziție organizată la Muzeul Aurel Lazăr.

Toate Drumurile duc la Roma

Comedia îi așează pe aceeași scenă pe actorii Trupei de Teatru Iosif Vulcan cu Fanfara Școlii de Pregătire a Agenților de Frontieră Avram Iancu Oradea și orchestra Teatrului de Stat din Oradea. Piesa Toate Drmurile Duc la Roma este o parodie care se clădește pe  metamorfoza unei lumi demult apuse într-o actualitate tragi-comică. Spectatorul descoperă corupția, și incultura promovate tot mai mult în zilele noastre. Regia este semnată de îndrăgitul actor Daniel Vulcu. Spectacolul se va ține la Casa Sindicatelor. (Andreea Costea)

Dans în Lotus Center

Feeling Dance îi invită pe orădeni la o partida de dans în Lotus Center. Propunerea se adresează atât cursanților care vor să se perfecționeze cât și curioșilor care vor să pătrundă în atmosfera dansului.Organizatorii anunță intrare liberă și promit că vor cuceri spectatorii cu demonstrații profesioniste și că vor ghida începătorii pe aripile muzicii. Repertoriul abordat va cuprinde atât dansurile clasice, ca valsul vienez sau tangoul cât și ritmurile latine ca salsa sau celebrul tango argentinian. (Andreea Costea)

Primăvara reîntregirii la Muzeul Aurel Lazăr

Expoziția prezintă, cronologic, evenimentele din primăvara lui1919, de la intrarea României în Primul Război Mondial până la Pacea de la Versailles şi încoronarea Regelui Ferdinand și adună la un loc fotografii, costume populare, uniforme militare, arme, materiale din presa vremii ori gradaţii pe care le-au primit soldaţii români. „Expoziţia este dedicată Armatei Române, orădenilor, societăţii civile şi bisericii, care pentru împlinirea idealului Unirii", a spus directorul Muzeului Țării Crișurilor, Aurel Chiriac. (Andreea Costea)

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite