Teatru de Păpuşi în decor de epocă, la Era Park Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa de teatru de păpuşi jucând Scufiţa Roşie
Trupa de teatru de păpuşi jucând Scufiţa Roşie

Primul weekend din luna mai se anunţă cu totul special la Era Park Oradea. Cei mici vor putea participa la un spectacol de Teatru de Păpuşi, în timp ce cei mari vor putea admira şi cumpăra obiecte de epocă în cadrul unei noi ediţii a Târgului de Antichităţi.

Pentru cei mici ziua astăzi mai vine cu o surpriză. Un spectacol special de Teatru de Păpuşi, susţinut de trupa Tiki Riki Ta din Arad. Artiştii păpuşari vor pune în scenă îndrăgita poveste a lui Ion Creangă -  Ivan Turbincă. Copiii vor învăţa astfel lecţii importante despre viaţă, transmise într-un mod amuzant şi usor de reţinut, de către cele mai simpatice păpuşi de lemn. Reprezentaţia va începe la ora11:00, sub cupola de la ERA Shopping Park.  Accesul este  gratuit.

Târgul de Antichităţi

Tot astăzi, orădenii vor putea vizita Târgul de Antichităţi, care se va desfăşura între orele 10.00 şi 18.00. Cei interesaţi de obiecte de pe vremea bunicii vor putea trece pe la Galeria Comercială, unde pot admira şi cumpăra piese preţioase aparţinând celor peste 20 de colecţionari locali. Colecţiile de numismatică, timbre şi tablouri vor fi atracţiile principale. Alte exponate care vor completa gaeria obiectelor prezentate în cadrul Târgului de Antichităţi sunt podoabele vechi, ceasurile, decoraţiunile interioare sau piesele de mic mobilier antichizat.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite