Trupa Taxi, cireaşa de pe tort, la Serbările Cetăţii Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Taxi va cânta pentru orădeni
Trupa Taxi va cânta pentru orădeni

Trupa Taxi va cânta piesa „Cele două cuvinte" şi multe altele cu care a cucerit publicul din România, în această seară, în cadrul Serbărilor Cetăţii Oradea. Recitalul Taxi vine după ce sâmbătă la Oradea a concertat Ducu Bertzi, iar vineri a fost cap de afiş trupa Timpuri Noi. „Serbările Cetăţii" sunt organizate din bani europeni.

Orădenii care îşi vor petrece ziua de duminică la Cetatea Oradea vor avea ce să vadă. Programul cuprinde, de la orele 9.00 la 14.00 un concurs de tir cu arcul tradiţional, dotat cu trofeul „Cupa Cetăţii", de la 12.00 la 14.00 vor putea vizita cetatea, simbol al Renaşterii, alături de un ghid, iar de la orele 14.00 la 19.00 vor putea învăţa secretele unor meserii vechi, prin activităţi interactive cu mesteşugari. Personaje de epocă vor anima cetatea între orele 15.00  şi 19.00. Orădenii care vor ieşi din case mai târziu vor beneficia din nou de un ghid care să le desluşească tainele Cetăţii Oradea, între orele 15.00 şi 17.00. În acelaşi interval orar, un ghid va explica semnificaţia monumentelor de pe traseul strada Republicii-Piaţa Unirii-Cetatea Oradea. Se va porni de la intersecţia Bulevardului Magheru cu Strada Republicii (platou coborâre subterană).

Program pe toate gusturile

Pentru orele 16.00-19.00 sunt programate trageri interactive cu arcul tradiţional, iar între orele 17.00 şi 18.00 va avea loc lecţie deschisă despre patrimoniul şi arhitectura orădeană / Proiecţie în Crama Cetăţii. De la orele 18.00, până la orele 20.00, orădenii vor pute admira cai frizieni, în acelaşi timp în Cetate având loc un concert cu o trupă medievală de cimpoieri. De orele 19.00 este programată să înceapă piesa de teatru „Stânca din casă", iar de la orele 20.00 orădenii vor putea asista la un nou concert de muzică medievală şi jonglerii cu foc. Între orele 21.00 şi 23.00 vor urca pe scenă trupele Blackbeers şi Taxi.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite