Oradea: Tată și fiu cercetați pentru că au agresat trei adolescenți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Tată și fiu cercetați pentru că au agresat trei adolescenți
Oradea: Tată și fiu cercetați pentru că au agresat trei adolescenți

Doi orădeni, tată și fiu, sunt cercetați după ce au bătut trei adolescenți care în timp ce se jucau în fața blocului le-au lovit mașina aflată în parcare cu o castană.

"Cei trei tineri se jucau în apropierea parcării din faţa blocului de locuinţe, când dintr-o eroare au lovit roata unei maşini cu o castană. Fiul proprietarului maşinii se afla la balconul locuniţei şi văzând scena a coborât împreună cu tatăl său pentru a le aplica o corecţie minorilor", explică locotenent Ioan Bogdan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Bihor.

Cercetați de jandarmi

Agresorii i-au pus pe doi dintre minori să îngenuncheze, iar al treilea a fost lovit cu pumnul în față de proprietarul mașini, D.G., de 52 ani. "După pumnul încasat, minorul a reuşit să fugă, iar în urmărirea lui a trecut cel de-al doilea agresor, care după ce a reuşit să-l prindă i-a aplicat şi el mai multe lovituri la nivelul feţei", explică reprezentantul IJJ. Un vecin care a văzut scena a chemat jandarmii care au demarat verificările. Cei doi sunt cercetați pentru lovire și alte violențe.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite