Tânăra de 16 ani, care a fost la un pas de încec, a decedat în această dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor (sursa foto-Crisana )
Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor (sursa foto-Crisana )

Tânăra care a fost scoasă, ieri, din apele Crişului Repede, după ce a stat 32 de minute sub apă, a decedat în această dimineată. De la început medicii au fost  rezervaţi în privinţa şanselor ei de supravieţuire.

Cu toate eforturile depuse de medici, tânără în vârstă de 16 ani care a fost scoasă ieri după amiază de către un echipaj al ISU din apele Crişului Repede, după ce a stat 32 de minute sub apă, a decedat în această dimineaţă, în jurul orei 06.45. "Cauza decesului a fost reprezentat-o oprirea cardiacă. Din păcate, inima fetei nu a mai ţinut", ne-a spus dr. Carmen Pantiş.

Adolescenta a ales să facă o baie în Criş, alături de sora ei mai mică. La un momendat cele două au intrat sub apă şi nu au mai ieşit. Un grup de trecători a văzut toată scena şi au sunat la 112. Până la sosirea salvatorilor, Fodor Botond Levente, un tânăr curajos, în vârstă de 27 de ani, a sărit în apă şi a reuşit să o aducă la mal pe fata de 12 ani.

Sora ei a fost găsită după 32 de minute de pompieri. Echipajul SMURD a încercat să o resusciteze şi să-i facă inima să mai bată din nou, dar până la urmă sfârşitul a fost unul tragic.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite