Tânăr orădean suspectat de evaziune fiscală de peste două milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un orădean este cercetat penal după ce a efectuat diverse operațiuni comerciale privind achizițiile și vânzarea unor componente pentru calculatoare, acțiuni derulate în anul 2007.

Urmăriea penală față de B.Z., un orădean de 27 de ani, a fost demarată miercuri de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor. Tânărul este suspectat că în cursul anului 2007, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale cu sediul în Municipiul Oradea, ar fi efectuat achiziţii intracomunitare de computere şi componente pentru calculatoare din Ungaria şi Slovacia, pe care le-ar fi comercializat către diferite firme din judeţul Bihor.

Operaţiunile nu au fost declarate organului fiscal şi nici înregistrate în evidenţele contabile ale societăţii orădene, administratorul orădean fiind acuzat că s-a sustras astfel de la plata taxelor şi impozitelor la bugetul de stat cu suma de 2.707.155 lei.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor cu suspectul în stare de libertate, în vederea stabilirii întregii sale eventuale activităţi infracţionale şi pentru recuperarea prejudiciului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite