Tânăr motociclist, cercetat penal, după ce a condus beat și fără permis, în centrul orașului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr orădean, în vârstă de 27 de ani, este cercetat penal, după ce a condus o motocicletă beat și fără permis. În plus, motocicleta nu era înmatriculată, numărul de înmatriculare aplicat pe aceasta fiind confecționat artizanal.

Potrivit informațiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, tânărul a fost surprins fără permis, sub influenţa alcoolului, conducând o motocicletă neînmatriculată şi cu număr fals. Totul s-a întâmplat luni, în plin centrul orașului, pe strada Vasile Alecsandri.  „Orădeanul P.F., de 27 de ani, a fost depistat în timp ce conducea o motocicletă având o concentraţie alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a deţine permis de conducere corespunzător", informează Alina Dinu.

Număr fals

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că motocicleta este neînmatriculată şi că numărul de înmatriculare aplicat pe aceasta era confecţionat artizanal, fiind fals. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite