Tânăr acuzat de trafic de droguri, arestat de Tribunalul Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr acuzat de trafic de droguri a fost arestat pentru 29 de zile. Dorin Vulpe a fost arestat ieri, de magistrații Tribunalului Bihor. El este suspectat că a cumpărat, în mai multe rânduri, droguri în valoare de peste 5.000 de euro, de la un traficant din județul Mureș.

Dorin Vulpe este acuzat de trafic de droguri de risc în formă continuată şi aderare la un grup infracţional organizat în vederea comiterii de infracţiuni grave. Potrivit unui comunicat al Tribunalului Bihor, Dorin Vulpe a cumpărat, în luna decembrie 2010, de la Marius Teban din Sângeorgiu de Mureș. 0,5 kilograme de cannabis, cu 2.600 de euro. În luna februarie a acestui an, orădeanul a cumpărat 0,8 kilograme de cannabis, la prețulmde 3.200 de euro. Potrivit procurorilor, tânărul a consumat drogurile singur ori împreună cu alte persoane din anturajul său. În timpul anchetei, la percheziția domicialiară făcută de procurori, a fost găsită cantitatea de 131,5 grame de cannabis.

"Din examinarea dosarului de urmărire penală,  aşa după cum acesta este prezentat în forma actuală, rezultă existenţa unor indicii şi presupuneri serioase şi rezonabile care să explice prezenţa unui pericol public major în privinţa inculpatului care justifică dispunerea măsurii arestării preventive în ce-l priveşte. Acesta recunoaşte că a căutat furnizori de droguri în străinătate, a ţinut legătura cu persoane din străinătate care l-au pus în legătură cu furnizorul din România, a cumpărat, transportat, deţinut şi oferit persoanelor din anturajul său drogurilor de risc", au motivate judecătorii Tribunalului Bihor decizia de a-l aresta.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite