Tânăr arestat după ce s-a răzbunat pe polițistul care îl amendase în urmă cu două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Moga, un tânăr de 25 de ani din comuna Roșiori a fost arestat pentru 9 zile, de Judecătoria Oradea, după ce a agresat un polițist care îl amendase în urmă cu două luni.

Potrivit prim-procurorului Viorel Gavra, Moga a fost reținut la 28 februarie pentru 24 de ore, iar magistrații au decis marți arestarea lui. "Chiar dacă, fapta învinuitului a avut ca urmare doar 5-6 zile îngrijiri medicale, nu trebuie omis niciun moment faptul că acesta a agresat fizic un poliţist aflat în exerciţiul funcţiunii, nesocotind flagrant autoritatea publică cu care acesta a fost învestit şi creând o stare de nesiguranţă în comunitatea locală", se arată în încheierea Judecătoriei Oradea, prin care s-a admis cererea de arestare a lui Cristian Moga.

În urma anchetei, polițiștii au stabilit că tânărul l-a atacat pe Ciprian Madea, ajutorul șefului de post din Roșiori, în noaptea de 25 spre 26 februarie. Omul legii a intrat în cafeneaua unei benzinării din Roșiori, pentru a bea un ceai cald. Procurorul spune că tânărul Cristian Moga a mers la masa polițistului pentru a discuta și când a văzut că omul legii nu-i dă atenție a început să-l agreseze. Cristian Moga l-ar fi lovit pe polițist de mai multe ori cu pumnul. În urma bătăii, polițistul a avut nevoie de 6 zile de îngrijiri medicale.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite