Tânăr om de afaceri din Oradea, cercetat pentru fraudă de peste 9.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un administrator de firmă din Oradea este suspectat de către poliţiştii de investigare a fraudelor că, timp de aproximativ doi ani, a prejudiciat bugetul de stat cu peste 9.000 lei. Omul de afaceri este cercetat în stare de libertate.

Potrivit informaţiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţulului (IPJ) Bihor, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au început urmărirea penală împotriva unui orădean în vârstă de 24 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de reţinere şi nevărsare, cu intenţie, în cel mult 30 de zile de la scadenţă, a sumelor reprezentând impozite sau contribuţii cu reţinere la sursă. „ Acesta este suspectat că, în perioada 2009 - 2011, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale cu sediul în Oradea, ar fi reţinut de la salariaţi diferite sume de bani reprezentând contribuţii şi impozite cu reţinere la sursă, pe care ulterior nu le-a virat în termen de 30 zile de la scadenţă la bugetul consolidat al statului", a spus Alina Dinu. Prejudiciul estimat provocat astfel bugetului de stat depăşeşte 9.400 de lei.

Cercetat în libertate

 Poliţiştii de investigare a fraudelor bihoreni continuă cercetările cu suspectul în stare de libertate, în vederea documentării întregii sale eventuale activităţi infracţionale şi pentru recuperarea prejudiciului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite